Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 5241-5250 зі 6067.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Маркетинг підприємств готельного господарстваШикіна, Ольга, науковий керівник; Урсу, Владислав
2024Порівняння стандартів якості українських і міжнародних виробництв кондитерських продуктівКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Чередниченко, Катерина
2024Стратегії маркетингу в готельно-ресторанної та туристичній індустріях: тенденції та викликиБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Гаджа, Іван
2024Вплив соціальних медіа на маркетингові стратегії в готельно-ресторанній сферіОлійник, Тетяна Георгіївна, науковий керівник; Oleynik, Tatyana, scientific director; Єфімова, Анастасія
2024Фактори, які погіршують якість продуктів в харчовій промисловостіБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2024Інноваційний розвиток сфери обслуговуванняОлійник, Тетяна Георгіївна, науковий керівник; Oleynik, Tatyana, scientific director; Воробйова, Софія
2024Політика просування ресторанного продуктуПавлюк, Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk, Svitlana, scientific director; Трач, Олександр
2024Ринок борошна: стан та тенденції розвиткуПогрібна, Ілона; Кузьменко, Оксана
2024Вплив CRM систем в сфері обслуговуванняКоляда, Нікіта
2024Проблеми і перспективні напрями розвитку підприємств ресторанного господарства України в умовах воєнного часуБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Молчанова, Олександра