Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16246
Title: Система управління безпекою у транспортній галузі
Other Titles: Safety management system in the transport industry
Authors: Курепін, Вячеслав Миколайович
Kurepin, Vyacheslav
Keywords: політика безпеки
ризики
відповідальність
перевізники
відносини
security policy
risks
liability
carriers
relationships
Issue Date: 2023
Citation: Курепін В. М. Система управління безпекою у транспортній галузі // Сучасні дослідження: транспортна інфраструктура та інноваційні технології : матеріали II міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти, викладачів та науковців (м. Київ, 29-30 листопада 2023 р.). Київ : Київський інститут залізничного транспорту Державного університету інфраструктури та технологій, 2023. С. 259-263.
Abstract: Процес управління ризиками транспортної безпеки має бути постійним, систематичним і комплексним. Це керований і цілеспрямований підхід до безпеки, який має цілі, чітке та своєчасне планування, зосереджене на позитивному результаті. Виконання обов’язків у цьому процесі вимагає культури безпеки від учасників перевезень, як від професійних перевізників, так і від самих громадян. Має відбутися трансформація від культури, яка толерує людські втрати, до культури, яка очікує та вимагає безпеки.
-
The process of managing transport safety risks should be continuous, systematic and comprehensive. It is a guided and purposeful approach to security that has goals, clear and timely planning, centered on a positive outcome. Fulfillment of duties in this process requires a culture of safety from the participants of transportation, both from professional carriers and from citizens themselves. There must be a transformation from a culture that tolerates human losses to one that expects and demands safety.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16246
Appears in Collections:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
259-263-1.pdf333,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.