Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1627
Title: Агроекологічні передумови вирощування гірчиці чорної в незрошуваних сівозмінах Півдня України
Агроэкологические предпосылки выращивания горчицы черной в неорошаемых севооборотах юга Украины.
Agri-environmental conditions of cultivation in rain-fed crop black mustard of the south of Ukraine.
Authors: Жуйков, О.Г.
Жуйков, А.Г.
Zhuykov, A.
Keywords: гірчиця чорна
фітосанітарні та фітомеліоративні властивості
сівозміни
попередники
врожайність
горчица черная
фитосанитарные и фитомелиоративные свойства
севооборота
предшественники
урожайность
black mustard
phytosanitary and fitomelioratyvni properties
crop rotation
predecessors
yield
Issue Date: 2013
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Жуйков О. Г. Агроекологічні передумови вирощування гірчиці чорної в незрошуваних сівозмінах Півдня України / О. Г. Жуйков // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 1 (71). – С. 149-156.
Abstract: Наведено результати досліджень доцільності залучення до сівоз- мін півдня України нетрадиційної олійної культури – гірчиці чорної, вибору оптимальних попередників і оцінка культури як попередника, фітомеліоративних та фітосанітарних властивостей гірчиці.
Приведены результаты исследования целесообразности введения в севообороты юга Украины нетрадиционной масличной культуры – горчицы черной, выбора оптимальных предшественников и оценки культуры как пред- шественника, фитомелиоративных и фитосанитарных свойств горчицы.
Are the results of the feasibility study of succession of the southern Ukraine non-traditional culture of olives – black mustard, optimal predecessors and evaluation culture as  tomeliorativnyh's predecessor, SPS properties of mustard.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1627
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 1 (71).

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
n71v1r2013zhuykov.pdf426,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.