Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16333
Назва: Впровадження системи управління безпечністю продукції яєчного птахівництва в умовах ТОВ «Баштанська птахофабрика» м. Баштанка
Автори: Болодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник
Дзюб, Я.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Дзюб Я. Впровадження системи управління безпечністю продукції яєчного птахівництва в умовах ТОВ «Баштанська птахофабрика» м. Баштанка : кваліфікаційна робота на здобуття другого(магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник В. Болодурін. Миколаїв : МНАУ, 2023. 98 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та методики досліджень, результатів власних досліджень, висновків та пропозицій виробництва, списку літератури та додатків. Робота викладена на 97 сторінках комп’ютерного тексту містить 14 таблиць. Список літератури складає 53 джерела. Тема роботи: «Впровадження системи управління безпечністю продукції яєчного птахівництва в умовах ТОВ «Баштанська птахофабрика» м. Баштанка». Об’єкт дослідження – система управління безпечністю продукції яєчного птахівництва. Предмет дослідження – система управління безпечністю харчових продуктів, вивчення вимог національних та міжнародних нормативних документів щодо показників безпечності продукції яєчного птахівництва. Метою роботи було розроблення елементів системи управління безпечністю продукції яєчного птахівництва. Методи дослідження – аналітичний огляд законодавчих, нормативно-правових документів України та ЄС щодо елементів управління безпечністю продукції яєчного птахівництва, синтез, узагальнення. В результаті проведених досліджень розроблено рекомендації щодо елементів системи управління безпечністю продукції яєчного птахівництва. Актуальність та новизна проведених досліджень випливають із вимог сьогодення щодо впровадження контролю безпечності продукції на усіх етапах її виробництва. Впровадження рекомендацій щодо елементів системи управління безпечністю продукції яєчного птахівництва забезпечить дотримання технологічної дисципліни під час виробництва, високу якість товарної продукції, економічну ефективність та конкурентноспроможність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16333
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Дзюб.pdf185,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.