Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1634
Назва: | Вплив умов зберігання на втрати маси плодових овочів Влияние условий хранения на потери массы плодовых овощей. In uence terms of storage is on the losses mass of fruit green-stuffs. |
Автори: | Осокіна, Н.М. Костецька, К.В. Осокина, Н.М. Костецкая, Е.В. Osokina, N.M. Kostetska, K.V. |
Ключові слова: | втрата маси плодові овочі сорт погодні умови ступінь стиглості потеря массы плодовые овощи погодные условия степень зрелости weight loss fruit vegetables variety weather conditions ripeness |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Осокіна Н. М. Вплив умов зберігання на втрати маси плодових овочів / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 1 (71). – С. 128-133. |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що втрати маси плодів баклажану, перцю солодкого
та томатів залежать від умов зберігання, а також року врожаю, ступе-
ня стиглості та особливостей виду і сорту. Установлено, что потери массы плодов баклажана, перца сладкого и то- матов зависят от условий хранения, а также года урожая, степени спелости и видовых и сортовых особенностей. It is set that losses mass in garden-stuffs an egg-plant, pepper sweet and tomatoes depend on the terms of storage, and also year of harvest, degree of ripeness and speci c and of high quality features. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1634 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 1 (71). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n71v1r2013osokina.pdf | 316,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.