Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1634
Назва: Вплив умов зберігання на втрати маси плодових овочів
Влияние условий хранения на потери массы плодовых овощей.
In uence terms of storage is on the losses mass of fruit green-stuffs.
Автори: Осокіна, Н.М.
Костецька, К.В.
Осокина, Н.М.
Костецкая, Е.В.
Osokina, N.M.
Kostetska, K.V.
Ключові слова: втрата маси
плодові овочі
сорт
погодні умови
ступінь стиглості
потеря массы
плодовые овощи
погодные условия
степень зрелости
weight loss
fruit vegetables
variety
weather conditions
ripeness
Дата публікації: 2013
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Осокіна Н. М. Вплив умов зберігання на втрати маси плодових овочів / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 1 (71). – С. 128-133.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що втрати маси плодів баклажану, перцю солодкого та томатів залежать від умов зберігання, а також року врожаю, ступе- ня стиглості та особливостей виду і сорту.
Установлено, что потери массы плодов баклажана, перца сладкого и то- матов зависят от условий хранения, а также года урожая, степени спелости и видовых и сортовых особенностей.
It is set that losses mass in garden-stuffs an egg-plant, pepper sweet and tomatoes depend on the terms of storage, and also year of harvest, degree of ripeness and speci c and of high quality features.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1634
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 1 (71).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n71v1r2013osokina.pdf316,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.