Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1634
Title: Вплив умов зберігання на втрати маси плодових овочів
Влияние условий хранения на потери массы плодовых овощей.
In uence terms of storage is on the losses mass of fruit green-stuffs.
Authors: Осокіна, Н.М.
Костецька, К.В.
Осокина, Н.М.
Костецкая, Е.В.
Osokina, N.M.
Kostetska, K.V.
Keywords: втрата маси
плодові овочі
сорт
погодні умови
ступінь стиглості
потеря массы
плодовые овощи
погодные условия
степень зрелости
weight loss
fruit vegetables
variety
weather conditions
ripeness
Issue Date: 2013
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Осокіна Н. М. Вплив умов зберігання на втрати маси плодових овочів / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 1 (71). – С. 128-133.
Abstract: Встановлено, що втрати маси плодів баклажану, перцю солодкого та томатів залежать від умов зберігання, а також року врожаю, ступе- ня стиглості та особливостей виду і сорту.
Установлено, что потери массы плодов баклажана, перца сладкого и то- матов зависят от условий хранения, а также года урожая, степени спелости и видовых и сортовых особенностей.
It is set that losses mass in garden-stuffs an egg-plant, pepper sweet and tomatoes depend on the terms of storage, and also year of harvest, degree of ripeness and speci c and of high quality features.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1634
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 1 (71).

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
n71v1r2013osokina.pdf316,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.