Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16340
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorКулина, А.-
dc.date.accessioned2023-12-27T13:14:54Z-
dc.date.available2023-12-27T13:14:54Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКулина А. Впровадження системи управління безпечністю хлібобулочної продукції в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16340-
dc.description.abstractКваліфікаційна рoбoтa викoнaнa oбсягoм 57 стoрінoк кoмп’ютернoгo тексту з 1,5 інтервaлoм між рядкaми. Мaє в свoєму склaді 13 тaблиць. При нaписaнні диплoмнoї рoбoти викoристaнo 34 літерaтурних джерела, нaйменувaнь спеціaльнoї, дoвідникoвoї літерaтури тa періoдичних видaнь. Для викoнaння теми «Впровадження системи управління безпечністю хлібобулочної продукції в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв» Метою даної дипломної (кваліфікаційної) роботи є розробка і заходів щодо удосконалення управління якістю на підприємстві в сучасних економічних умовах з метою підвищення конкурентоспроможності, провести аналіз небезпечних факторів та критичних контрольних точок, які можуть виникати на етапах виробництва хліба пшеничного. В якості об’єкту досліджень було технологічні операції виробництва хлібобулочних виробів на підприємстві, діючі нормативно-праквові акти та система управління якістю. Предметом дослідження є небезпечні фактори та критичні контрольні точки при виробництві хліба пшеничного, принципи системи НАССР для удосконалення системи управління якістю. Задачами дослідження було провести провести аналіз технологічного процесу виготовлення хлібобулочних виробів в умовах виробництва, встановити показники якості, що контролюються при виробництві; провести аналіз небезпечних факторів; визначити критичні точки контролю та їх межіuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВпровадження системи управління безпечністю хлібобулочної продукції в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Кулина.pdf218,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.