Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16340
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Кулина, А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T13:14:54Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T13:14:54Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Кулина А. Впровадження системи управління безпечністю хлібобулочної продукції в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16340 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна рoбoтa викoнaнa oбсягoм 57 стoрінoк кoмп’ютернoгo тексту з 1,5 інтервaлoм між рядкaми. Мaє в свoєму склaді 13 тaблиць. При нaписaнні диплoмнoї рoбoти викoристaнo 34 літерaтурних джерела, нaйменувaнь спеціaльнoї, дoвідникoвoї літерaтури тa періoдичних видaнь. Для викoнaння теми «Впровадження системи управління безпечністю хлібобулочної продукції в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв» Метою даної дипломної (кваліфікаційної) роботи є розробка і заходів щодо удосконалення управління якістю на підприємстві в сучасних економічних умовах з метою підвищення конкурентоспроможності, провести аналіз небезпечних факторів та критичних контрольних точок, які можуть виникати на етапах виробництва хліба пшеничного. В якості об’єкту досліджень було технологічні операції виробництва хлібобулочних виробів на підприємстві, діючі нормативно-праквові акти та система управління якістю. Предметом дослідження є небезпечні фактори та критичні контрольні точки при виробництві хліба пшеничного, принципи системи НАССР для удосконалення системи управління якістю. Задачами дослідження було провести провести аналіз технологічного процесу виготовлення хлібобулочних виробів в умовах виробництва, встановити показники якості, що контролюються при виробництві; провести аналіз небезпечних факторів; визначити критичні точки контролю та їх межі | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Впровадження системи управління безпечністю хлібобулочної продукції в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Кулина.pdf | 218,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.