Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16340
Title: | Впровадження системи управління безпечністю хлібобулочної продукції в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв |
Authors: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Petrova, Olena, scientific director Кулина, А. |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Кулина А. Впровадження системи управління безпечністю хлібобулочної продукції в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 63 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна рoбoтa викoнaнa oбсягoм 57 стoрінoк кoмп’ютернoгo тексту з 1,5 інтервaлoм між рядкaми. Мaє в свoєму склaді 13 тaблиць. При нaписaнні диплoмнoї рoбoти викoристaнo 34 літерaтурних джерела, нaйменувaнь спеціaльнoї, дoвідникoвoї літерaтури тa періoдичних видaнь. Для викoнaння теми «Впровадження системи управління безпечністю хлібобулочної продукції в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв» Метою даної дипломної (кваліфікаційної) роботи є розробка і заходів щодо удосконалення управління якістю на підприємстві в сучасних економічних умовах з метою підвищення конкурентоспроможності, провести аналіз небезпечних факторів та критичних контрольних точок, які можуть виникати на етапах виробництва хліба пшеничного. В якості об’єкту досліджень було технологічні операції виробництва хлібобулочних виробів на підприємстві, діючі нормативно-праквові акти та система управління якістю. Предметом дослідження є небезпечні фактори та критичні контрольні точки при виробництві хліба пшеничного, принципи системи НАССР для удосконалення системи управління якістю. Задачами дослідження було провести провести аналіз технологічного процесу виготовлення хлібобулочних виробів в умовах виробництва, встановити показники якості, що контролюються при виробництві; провести аналіз небезпечних факторів; визначити критичні точки контролю та їх межі |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16340 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КР_Кулина.pdf | 218,39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.