Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16342
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Лісовський, К. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T13:20:48Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T13:20:48Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Лісовський К. Аналіз ризиків та критичних контрольних точок при виробництві меду в умовах ФГ «ГРОМАДА» Миколаївської області : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 59 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16342 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота виконана обсягом на 59 стoрінок кoмп’ютернoгo тексту з 1,5 інтервaлoм між рядкaми. Мaє в своєму склaді 4 тaблиці. При написанні кваліфікаційної роботи використано 43 літературних джерела, найменувань спеціальної, довідникової літератури тa періодичних видань. Тема роботи: «Аналіз ризиків та критичних контрольних точок при виробництві меду в умовах ФГ «ГРОМАДА» Миколаївської області». Об’єктом дослідження була продукція бджільництва, яка виготовляється в умовах ФГ «Громада». Метою досліджень було дослідити аналіз ризиків та критичних контрольних точок в виробництві меду натурального та відповідності його згідно вимог ДСТУ 4497:2005 «Мед натуральний. Технічні умови». Предметом дослідження є ризики та контрольні точки меду натурального згідно вимог ДСТУ 4497:2005 «Мед натуральний. Технічні умови». Задачами досліджень було дослідити аналіз ризиків та критичних контрольних точок при виробництві. Дані дослідження були опубліковані у збірнику студентських наукових статей. Нaведено висновки пo матеріалам рoбoти та нaдaно прoпoзиції для покращення якості продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Аналіз ризиків та критичних контрольних точок при виробництві меду в умовах ФГ «ГРОМАДА» Миколаївської області | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Лісовський К.pdf | 186,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.