Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16342
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorЛісовський, К.-
dc.date.accessioned2023-12-27T13:20:48Z-
dc.date.available2023-12-27T13:20:48Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛісовський К. Аналіз ризиків та критичних контрольних точок при виробництві меду в умовах ФГ «ГРОМАДА» Миколаївської області : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 59 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16342-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота виконана обсягом на 59 стoрінок кoмп’ютернoгo тексту з 1,5 інтервaлoм між рядкaми. Мaє в своєму склaді 4 тaблиці. При написанні кваліфікаційної роботи використано 43 літературних джерела, найменувань спеціальної, довідникової літератури тa періодичних видань. Тема роботи: «Аналіз ризиків та критичних контрольних точок при виробництві меду в умовах ФГ «ГРОМАДА» Миколаївської області». Об’єктом дослідження була продукція бджільництва, яка виготовляється в умовах ФГ «Громада». Метою досліджень було дослідити аналіз ризиків та критичних контрольних точок в виробництві меду натурального та відповідності його згідно вимог ДСТУ 4497:2005 «Мед натуральний. Технічні умови». Предметом дослідження є ризики та контрольні точки меду натурального згідно вимог ДСТУ 4497:2005 «Мед натуральний. Технічні умови». Задачами досліджень було дослідити аналіз ризиків та критичних контрольних точок при виробництві. Дані дослідження були опубліковані у збірнику студентських наукових статей. Нaведено висновки пo матеріалам рoбoти та нaдaно прoпoзиції для покращення якості продукції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleАналіз ризиків та критичних контрольних точок при виробництві меду в умовах ФГ «ГРОМАДА» Миколаївської областіuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Лісовський К.pdf186,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.