Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16342
Title: Аналіз ризиків та критичних контрольних точок при виробництві меду в умовах ФГ «ГРОМАДА» Миколаївської області
Authors: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Лісовський, К.
Issue Date: 2023
Citation: Лісовський К. Аналіз ризиків та критичних контрольних точок при виробництві меду в умовах ФГ «ГРОМАДА» Миколаївської області : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 59 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота виконана обсягом на 59 стoрінок кoмп’ютернoгo тексту з 1,5 інтервaлoм між рядкaми. Мaє в своєму склaді 4 тaблиці. При написанні кваліфікаційної роботи використано 43 літературних джерела, найменувань спеціальної, довідникової літератури тa періодичних видань. Тема роботи: «Аналіз ризиків та критичних контрольних точок при виробництві меду в умовах ФГ «ГРОМАДА» Миколаївської області». Об’єктом дослідження була продукція бджільництва, яка виготовляється в умовах ФГ «Громада». Метою досліджень було дослідити аналіз ризиків та критичних контрольних точок в виробництві меду натурального та відповідності його згідно вимог ДСТУ 4497:2005 «Мед натуральний. Технічні умови». Предметом дослідження є ризики та контрольні точки меду натурального згідно вимог ДСТУ 4497:2005 «Мед натуральний. Технічні умови». Задачами досліджень було дослідити аналіз ризиків та критичних контрольних точок при виробництві. Дані дослідження були опубліковані у збірнику студентських наукових статей. Нaведено висновки пo матеріалам рoбoти та нaдaно прoпoзиції для покращення якості продукції.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16342
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КР_Лісовський К.pdf186,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.