Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16357
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Тимофіїв, М. М., науковий керівник | - |
dc.contributor.author | Чебаненко, Т. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-29T08:36:53Z | - |
dc.date.available | 2023-12-29T08:36:53Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Чебаненко Т. Вплив основних процесів системи НАССР на якість м’ясної сировини в умовах ТОВ «Алиманика : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник М. Тимофіїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. 99 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16357 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна рoбoтa викoнaнa oбсягoм 99 стoрінoк кoмп’ютернoгo тексту з 1,5 інтервaлoм між рядкaми. Для повного розкриття теми використано 15 тaблиць, 5 рисунків. При нaписaнні диплoмнoї рoбoти викoристaнo 61 літерaтурне джерело. Тема: «Вплив основних процесів системи НАССР на якість м’ясної сировини в умовах ТОВ «Алиманика». Об'єктом дослідження є система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок на м’ясопереробному підприємстві ТОВ «Алиманика». Метою досліджень є оцінка процесів системи НАССР при виготовленні м’ясної продукції, введення рекомендацій для поліпшення структури контролю якості і безпечності продукції на м'ясопереробному підприємстві. Предметом дослідження є аналіз технологічних етапів виготовлення напівкопчених ковбас згідно з системою НАССР, а також процес його розроблення і уведення на даному підприємстві. Завдання досліджень: 1. Проаналізувати послідовні кроки впровадження системи НАССР на м'ясопереробному виробництві. 2. Оцінити придатність сучасних методів оцінки якості продукції. 3. Дослідити технологічну схему виготовлення напівкопченої ковбаси 1го сорту «Південна» в умовах ТОВ «Алиманика» та виявити потенційно небезпечні чинники на кожному етапі виробництва. 4. Виявити критичні контрольні точки і можливі способи усунення або їх контролю. 5. Визначити економічну ефективність проведених досліджень. 6. Визначити загальну інформацію з питань охорони праці, безпеки в надзвичайних ситуаціях та охорони довкілля на підприємстві ТОВ «Алиманика». Результати досліджень опубліковано у збірці тез ІХ Міжнародної науково-практичної конференції : Modern problems of science, education and society [58]. Відповідно до проведених розрахунків економічної ефективності, рентабельність підприємства від виробництва основних категорій асортименту, на прикладі варених ковбас становить 44,5%, а напівкопчених — 39,9%. Таким чином, аналізуючи всі наведені вище виснoвки пo мaтеріaлaм рoбoти, можна відзначити ефективність роботи НАССР на підприємстві ТОВ «Алиманика». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Вплив основних процесів системи НАССР на якість м’ясної сировини в умовах ТОВ «Алиманика | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Чебаненко.pdf | 228,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.