Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16357
Назва: Вплив основних процесів системи НАССР на якість м’ясної сировини в умовах ТОВ «Алиманика
Автори: Тимофіїв, М. М., науковий керівник
Чебаненко, Т.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Чебаненко Т. Вплив основних процесів системи НАССР на якість м’ясної сировини в умовах ТОВ «Алиманика : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник М. Тимофіїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. 99 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна рoбoтa викoнaнa oбсягoм 99 стoрінoк кoмп’ютернoгo тексту з 1,5 інтервaлoм між рядкaми. Для повного розкриття теми використано 15 тaблиць, 5 рисунків. При нaписaнні диплoмнoї рoбoти викoристaнo 61 літерaтурне джерело. Тема: «Вплив основних процесів системи НАССР на якість м’ясної сировини в умовах ТОВ «Алиманика». Об'єктом дослідження є система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок на м’ясопереробному підприємстві ТОВ «Алиманика». Метою досліджень є оцінка процесів системи НАССР при виготовленні м’ясної продукції, введення рекомендацій для поліпшення структури контролю якості і безпечності продукції на м'ясопереробному підприємстві. Предметом дослідження є аналіз технологічних етапів виготовлення напівкопчених ковбас згідно з системою НАССР, а також процес його розроблення і уведення на даному підприємстві. Завдання досліджень: 1. Проаналізувати послідовні кроки впровадження системи НАССР на м'ясопереробному виробництві. 2. Оцінити придатність сучасних методів оцінки якості продукції. 3. Дослідити технологічну схему виготовлення напівкопченої ковбаси 1го сорту «Південна» в умовах ТОВ «Алиманика» та виявити потенційно небезпечні чинники на кожному етапі виробництва. 4. Виявити критичні контрольні точки і можливі способи усунення або їх контролю. 5. Визначити економічну ефективність проведених досліджень. 6. Визначити загальну інформацію з питань охорони праці, безпеки в надзвичайних ситуаціях та охорони довкілля на підприємстві ТОВ «Алиманика». Результати досліджень опубліковано у збірці тез ІХ Міжнародної науково-практичної конференції : Modern problems of science, education and society [58]. Відповідно до проведених розрахунків економічної ефективності, рентабельність підприємства від виробництва основних категорій асортименту, на прикладі варених ковбас становить 44,5%, а напівкопчених — 39,9%. Таким чином, аналізуючи всі наведені вище виснoвки пo мaтеріaлaм рoбoти, можна відзначити ефективність роботи НАССР на підприємстві ТОВ «Алиманика».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16357
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Чебаненко.pdf228,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.