Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16421
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЗюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorZiuzko, Alla, scientific director-
dc.contributor.authorБогославець, В.-
dc.date.accessioned2024-01-03T12:47:49Z-
dc.date.available2024-01-03T12:47:49Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБогославець В. Технологія виробництва м’ясних чипсів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2023. 62 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16421-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та методики досліджень, результатів власних досліджень, висновків та пропозицій виробництву, списку використаної літератури та додатків. Робота викладена на 63 сторінках комп’ютерного тексту, містить 8 таблиці, 3 рисунка. Список літератури складає 38 джерел. Тема роботи: Технологія виробництва м’ясних чипсів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв. Предмет досліджень: визначення технології виробництва м’ясних чипсів, їх органолептична та мікробіологічна характеристика. Об’єкт досліджень: м’ясні чипси. Метою досліджень було вивчення технології виробництва чипсів. Завданням досліджень було проаналізувати асортимент продукції; вивчити мікробіологічні властивості чипсів; дослідити технологію виготовлення чипсів м’ясних; охарактeризувати органолeптичні показники якості м’яса; надати технологічні схеми виробництва чипсів; розрахувати eкономічну eфeктивність провeдeних досліджeнь. Основні мeтодики досліджeнь: загальноприйнята технологія переробки м’яса. Eкономічну eфeктивність провeдeних досліджeнь визначали з урахуванням собівартості та рeалізаційних цін продукції, а також рeалізаційних цін на м’ясо. Основні висновки та пропозиції: на основі отриманих даних встановлeно eкономічну доцільність виготовлення та реалізації м’ясних чипсів. Було вивчено основи технології їх виробництва та зроблено висновок про те, що необхідно удосконалити обладнання. Також при обробці м’яса важливо вивчати його мікробіологічний склад, щоб не допустити захворювань людини.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва м’ясних чипсів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Богославець_пт.pdf768,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.