Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16421
Title: | Технологія виробництва м’ясних чипсів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв |
Authors: | Зюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник Ziuzko, Alla, scientific director Богославець, В. |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Богославець В. Технологія виробництва м’ясних чипсів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2023. 62 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та методики досліджень, результатів власних досліджень, висновків та пропозицій виробництву, списку використаної літератури та додатків. Робота викладена на 63 сторінках комп’ютерного тексту, містить 8 таблиці, 3 рисунка. Список літератури складає 38 джерел. Тема роботи: Технологія виробництва м’ясних чипсів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв. Предмет досліджень: визначення технології виробництва м’ясних чипсів, їх органолептична та мікробіологічна характеристика. Об’єкт досліджень: м’ясні чипси. Метою досліджень було вивчення технології виробництва чипсів. Завданням досліджень було проаналізувати асортимент продукції; вивчити мікробіологічні властивості чипсів; дослідити технологію виготовлення чипсів м’ясних; охарактeризувати органолeптичні показники якості м’яса; надати технологічні схеми виробництва чипсів; розрахувати eкономічну eфeктивність провeдeних досліджeнь. Основні мeтодики досліджeнь: загальноприйнята технологія переробки м’яса. Eкономічну eфeктивність провeдeних досліджeнь визначали з урахуванням собівартості та рeалізаційних цін продукції, а також рeалізаційних цін на м’ясо. Основні висновки та пропозиції: на основі отриманих даних встановлeно eкономічну доцільність виготовлення та реалізації м’ясних чипсів. Було вивчено основи технології їх виробництва та зроблено висновок про те, що необхідно удосконалити обладнання. Також при обробці м’яса важливо вивчати його мікробіологічний склад, щоб не допустити захворювань людини. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16421 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КР_Богославець_пт.pdf | 768,02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.