Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16423
Title: | Технологія виробництва сирків в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» |
Authors: | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник Shevchuk, Natalya, scientific director Водовозов, А. |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Водовозов А. Технологія виробництва сирків в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 78 с. |
Abstract: | У даній кваліфікаційній роботі наведено технологію виробництва сирків. В роботі описано теоретичні, аналітичні та практичні дослідження інноваційного сирку, який містить екстракт зеленого чаю, ромашки та медовий сироп замість цукру. Описано вимоги до сировини та надано технологічну схему продукту, а також аналіз небезпечних факторів на виробництві та схему критичних точок виробництва даного продукту. Об’єкт дослідження: технологія виробництва сирків оздоровчого спрямування. Предмет дослідження: сирки, їхній склад та особливості рецептури. Метою даної роботи є удосконалення технології виробництва сирків, а саме додавання екстракту зеленого чаю, екстракту ромашки та медового сиропу у рецептуру виготовлення. Структура даної кваліфікаційної роботи включає в себе зміст, перелік умовних позначень, вступ, основну частину з 6 розділів з підрозділами, висновки, список використаних джерел та додатки. Робота містить таблиці 13, рисунки 10, бібліографічних одиниць 67. Ключові слова: сир кисломолочний, сирок, глазурь, мед, екстракт ромашки, екстракт зеленого чаю |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16423 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КР_Водовозов_пт.pdf | 1,88 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.