Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16423
Назва: | Технологія виробництва сирків в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» |
Автори: | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник Shevchuk, Natalya, scientific director Водовозов, А. |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Водовозов А. Технологія виробництва сирків в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 78 с. |
Короткий огляд (реферат): | У даній кваліфікаційній роботі наведено технологію виробництва сирків. В роботі описано теоретичні, аналітичні та практичні дослідження інноваційного сирку, який містить екстракт зеленого чаю, ромашки та медовий сироп замість цукру. Описано вимоги до сировини та надано технологічну схему продукту, а також аналіз небезпечних факторів на виробництві та схему критичних точок виробництва даного продукту. Об’єкт дослідження: технологія виробництва сирків оздоровчого спрямування. Предмет дослідження: сирки, їхній склад та особливості рецептури. Метою даної роботи є удосконалення технології виробництва сирків, а саме додавання екстракту зеленого чаю, екстракту ромашки та медового сиропу у рецептуру виготовлення. Структура даної кваліфікаційної роботи включає в себе зміст, перелік умовних позначень, вступ, основну частину з 6 розділів з підрозділами, висновки, список використаних джерел та додатки. Робота містить таблиці 13, рисунки 10, бібліографічних одиниць 67. Ключові слова: сир кисломолочний, сирок, глазурь, мед, екстракт ромашки, екстракт зеленого чаю |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16423 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Водовозов_пт.pdf | 1,88 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.