Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16426| Title: | Технологія виробництва м’ясних продуктів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв |
| Authors: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Petrova, Olena, scientific director Волосюк, Ю. |
| Issue Date: | 2023 |
| Citation: | Волосюк Ю. Технологія виробництва м’ясних продуктів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 84 с. |
| Abstract: | Кваліфікаційна робота виконана на актуальну тему: «Технологія виробництва м’ясних продуктів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв», яка містить 9 таблиць, 11 рисунків та 44 літературних джерела спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. Обсяг даної роботи складає 84 сторінки комп’ютерного тексту. Об’єктом досліджень були кількісні та якісні характеристики варено-копченої ковбаси «Українська» та варено-копченого натурального м’ясного виробу «Асорті», які були виготовлені за різними технологічними підходами та режимами термічної обробки. Основною метою досліджень було вивчення технологічних процесів виробництва варено-копчених ковбас та варено-копчених натуральних м’ясних виробів в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв, а також аналіз технологічних режимів термічної обробки м’ясних виробів. Серед завдань дослідження було вивчення традиційних технологій виробництва варено-копчених ковбас та варено-копчених натуральних м’ясних виробів, освоєння діючої технології виробництва ковбас та м’ясних виробів на підприємстві, аналіз впровадженої технології термічної обробки м’ясних виробів. Також проводилось дослідження технологічних процесів термічної обробки варено-копченої ковбаси «Українська» та варено-копченого м’ясного виробу «Асорті», визначення економічної ефективності проведених досліджень та формулювання висновків і рекомендацій. Внаслідок досліджень було встановлено, що показники органолептичних характеристик варено-копченої ковбаси «Українська» та варено-копченого м’ясного виробу «Асорті», виготовлених за технологією термічної обробки підприємства, перевершують відповідні характеристики ковбас, виготовлених за традиційною схемою термічної обробки |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16426 |
| Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| КР_Волосюк_пт.pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.