Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16429
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Shevchuk, Natalya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Врадій, Я. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-03T13:07:42Z | - |
dc.date.available | 2024-01-03T13:07:42Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Врадій Я. Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 60 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16429 | - |
dc.description.abstract | У даній кваліфікаційній роботі наведено технологію виробництва напівфабрикатів. В роботі описано теоретичні, аналітичні та практичні дослідження удосконалення тенології виробництва нпівфабрикатів. Описано вимоги до сировини та надано технологічну схему виробництва котлет, а також аналіз небезпечних факторів на виробництві та схему критичних точок виробництва даного продукту. Об’єктом дослідження являється виробництво заморожених продуктів ТОВ «Еліка» Миколаївського району. Метою даної роботи є удосконалення технології напівфабрикатів із додаванням крупи перлової бланшованої. Структура даної кваліфікаційної роботи включає в себе зміст, перелік умов-них позначень, вступ, основну частину з 6 розділів з підрозділами, висновки, список використаних джерел та додатки. Робота містить таблицьі 16, рисунки 2, бібліографічних одиниць 28. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Миколаївського району | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Врадій_пт.pdf | 888,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.