Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16429
Title: Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Миколаївського району
Authors: Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник
Shevchuk, Natalya, scientific director
Врадій, Я.
Issue Date: 2023
Citation: Врадій Я. Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 60 с.
Abstract: У даній кваліфікаційній роботі наведено технологію виробництва напівфабрикатів. В роботі описано теоретичні, аналітичні та практичні дослідження удосконалення тенології виробництва нпівфабрикатів. Описано вимоги до сировини та надано технологічну схему виробництва котлет, а також аналіз небезпечних факторів на виробництві та схему критичних точок виробництва даного продукту. Об’єктом дослідження являється виробництво заморожених продуктів ТОВ «Еліка» Миколаївського району. Метою даної роботи є удосконалення технології напівфабрикатів із додаванням крупи перлової бланшованої. Структура даної кваліфікаційної роботи включає в себе зміст, перелік умов-них позначень, вступ, основну частину з 6 розділів з підрозділами, висновки, список використаних джерел та додатки. Робота містить таблицьі 16, рисунки 2, бібліографічних одиниць 28.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16429
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КР_Врадій_пт.pdf888,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.