Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16429
Title: | Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Миколаївського району |
Authors: | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник Shevchuk, Natalya, scientific director Врадій, Я. |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Врадій Я. Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 60 с. |
Abstract: | У даній кваліфікаційній роботі наведено технологію виробництва напівфабрикатів. В роботі описано теоретичні, аналітичні та практичні дослідження удосконалення тенології виробництва нпівфабрикатів. Описано вимоги до сировини та надано технологічну схему виробництва котлет, а також аналіз небезпечних факторів на виробництві та схему критичних точок виробництва даного продукту. Об’єктом дослідження являється виробництво заморожених продуктів ТОВ «Еліка» Миколаївського району. Метою даної роботи є удосконалення технології напівфабрикатів із додаванням крупи перлової бланшованої. Структура даної кваліфікаційної роботи включає в себе зміст, перелік умов-них позначень, вступ, основну частину з 6 розділів з підрозділами, висновки, список використаних джерел та додатки. Робота містить таблицьі 16, рисунки 2, бібліографічних одиниць 28. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16429 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КР_Врадій_пт.pdf | 888,28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.