Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16434
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Трибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Tribrat, Ruslan, scientific director | - |
dc.contributor.author | Галущак, Т. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-03T13:40:09Z | - |
dc.date.available | 2024-01-03T13:40:09Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Галущак Т. Технологія виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 64 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16434 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота виконана на актуальну тему: «Технологія виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв», яка містить 20 таблиць, 4 рисунки та 44 літературних джерела спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. Обсяг даної роботи складає 64 сторінки комп’ютерного тексту. Метою досліджень було удосконалити технологію виробництва печива з начинками в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв. Для виконання поставленої мети ставили наступні завдання: - надати загальну характеристику підприємства; - оцінити технології виробництва печива з начинками; - провести технологічні розрахунки готової продукції; - проаналізувати технологічні схеми виробництва продукції; - описати технологію виробництва печива з начинками; - оцінити якість готової продукції; - розрахувати економічну ефективність виробництва печива з начинками. В роботі визначено технологічні та економічні аспекти виробництва печива з начинками з порошком винограду, проведено аналіз сучасних технологій печива з термостабільними начинками з порошком винограду. Науково обґрунтовано вміст основних рецептурних компонентів у складі печива, вивчено вплив технологічних факторів на властивості модельної системи печива. Оцінку досліджуваного продукту виконували за допомогою органолептичної оцінки, проводили технологічні розрахунки готової продукції за існуючими методиками при виробництві хлібобулочних виробів. Викладені висновки щодо удосконалення технології виробництва печива з начинками та надані пропозиції щодо удосконалення даної технології. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Галущак_пт.pdf | 824,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.