Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16443
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Shevchuk, Natalya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Мигловець, Н. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-04T07:26:46Z | - |
dc.date.available | 2024-01-04T07:26:46Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Мигловець Н. Технологія виробництва овочевих соків в умовах ТОВ «САНДОРА» Миколаївський район : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 75 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16443 | - |
dc.description.abstract | В результаті роботи були розроблені рецептура та технологія гарбузового нектару з додаванням варильної води ламінарії японської Lаminаriа Jаpоnicа. Вивчено мінеральний склад варильної води ламінарії японської Lаminаriа Jаpоnicа. Досліджено антирадикальну активність варильної води ламінарії цукрової японської Lаminаriа Jаpоnicа та гарбузового нектару з додаванням варильної води та без додавання варильної води. Проведено органолептичну оцінку якості нектару. Визначено показники якості та безпеки напою на основі овочевої сировини (гарбузового нектару) з використанням продуктів переробки водоростей Lаminаriа Jаpоnicа. Об’єкт дослідження: виробництво овочевих соків та пюре. Предмет дослідження: технологія виробництва овочевого нектару із гарбуза в якості основної сировини з додаванням функціональних наповнювачів у вигляді продуктів переробки ламінарії. Метою цієї роботи є розробка технології напою на основі овочевої сировини (гарбуза) з використанням продуктів переробки ламінарії цукрової японської Lаminаriа Jаpоnicа. Структура даної кваліфікаційної роботи включає в себе зміст, перелік умовних позначень, вступ, основну частину з 6 розділів з підрозділами, висновки, список використаних джерел. Робота містить 22 таблиці, 11 рисунків, 60 бібліографічних одиниць. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | гарбуз | uk_UA |
dc.subject | морські водорослі | uk_UA |
dc.subject | мінеральний склад варильної води ламінарії | uk_UA |
dc.subject | ламінарія сахарина японіка | uk_UA |
dc.subject | овочеві напої | uk_UA |
dc.subject | гарбузовий нектар | uk_UA |
dc.subject | антиоксидантна активність | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва овочевих соків в умовах ТОВ «САНДОРА» Миколаївський район | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Мигловець-пт.pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.