Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16443
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorShevchuk, Natalya, scientific director-
dc.contributor.authorМигловець, Н.-
dc.date.accessioned2024-01-04T07:26:46Z-
dc.date.available2024-01-04T07:26:46Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМигловець Н. Технологія виробництва овочевих соків в умовах ТОВ «САНДОРА» Миколаївський район : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16443-
dc.description.abstractВ результаті роботи були розроблені рецептура та технологія гарбузового нектару з додаванням варильної води ламінарії японської Lаminаriа Jаpоnicа. Вивчено мінеральний склад варильної води ламінарії японської Lаminаriа Jаpоnicа. Досліджено антирадикальну активність варильної води ламінарії цукрової японської Lаminаriа Jаpоnicа та гарбузового нектару з додаванням варильної води та без додавання варильної води. Проведено органолептичну оцінку якості нектару. Визначено показники якості та безпеки напою на основі овочевої сировини (гарбузового нектару) з використанням продуктів переробки водоростей Lаminаriа Jаpоnicа. Об’єкт дослідження: виробництво овочевих соків та пюре. Предмет дослідження: технологія виробництва овочевого нектару із гарбуза в якості основної сировини з додаванням функціональних наповнювачів у вигляді продуктів переробки ламінарії. Метою цієї роботи є розробка технології напою на основі овочевої сировини (гарбуза) з використанням продуктів переробки ламінарії цукрової японської Lаminаriа Jаpоnicа. Структура даної кваліфікаційної роботи включає в себе зміст, перелік умовних позначень, вступ, основну частину з 6 розділів з підрозділами, висновки, список використаних джерел. Робота містить 22 таблиці, 11 рисунків, 60 бібліографічних одиниць.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectгарбузuk_UA
dc.subjectморські водоросліuk_UA
dc.subjectмінеральний склад варильної води ламінаріїuk_UA
dc.subjectламінарія сахарина японікаuk_UA
dc.subjectовочеві напоїuk_UA
dc.subjectгарбузовий нектарuk_UA
dc.subjectантиоксидантна активністьuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва овочевих соків в умовах ТОВ «САНДОРА» Миколаївський районuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Мигловець-пт.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.