Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16446
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Попов, П. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-04T07:32:18Z | - |
dc.date.available | 2024-01-04T07:32:18Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Попов П. Технологія виробництва молочних десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 59 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16446 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі проаналізовано стан молочної промисловості. Проаналізовані сучасні напрями поліпшення біологічної цінності сиркових виробів та обґрунтовано вибір молочного десерту, збагаченого екстрактом кураги, родзинок, та арахісу для створення продукту з підвищеним вмістом амінокислот та поліпшеною біологічною цінністю. Розроблені спосіб та апаратурно-технологічна схема виробництва збагаченого молочного виробу. Виконані технологічні розрахунки рецептур готової продукції, харчової та біологічної цінності, технологічні схеми виробництва продукції, опис технології виробництва продукції. Підібрано обладнання для ефективної роботи цеху. Предмет дослідження – сирковий десерт з збагаченого екстрактом кураги, ізюму, та арахісом, Об’єкт дослідження – технологія молочного десерту, збагаченого екстрактом кураги та ізюму, та арахісом. Метою проекту є обґрунтування вибору сировини та розроблення способу виробництва молочного десерту, збагаченого екстрактом кураги, ізюму, та арахісом. Для виконання мети виконували такі завдання: Розробляли рецептуру покращенного молочного дисерту Удосконалювали технологію виробництва десертних сиркових виробів. Оцінювали критерії якості молочних десертів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UA |
dc.subject | молочний десерт | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | родзинки | uk_UA |
dc.subject | курага | uk_UA |
dc.subject | цукрова пудра | uk_UA |
dc.subject | арахіс | uk_UA |
dc.subject | фруктоза | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва молочних десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Попов_пт.pdf | 1,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.