Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16464
Назва: Технологія виробництва свинини в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району
Автори: Калиниченко, Галина Іванівна, науковий керівник
Kalinichenko, Galina, scientific director
Андрєєв, І.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Андрєєв І. Технологія виробництва свинини в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Г. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2023. 78 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційну роботу виконано на 78 сторінках друкованого тексту, з використанням 57 бібліографічних джерел спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 16 таблиць, 1 рисунок та 2 додатка. Тема випускної магістерської роботи: “Технологія виробництва свинини в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району”. Предметом вивчення була технологія виробництва свинини в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району. Згідно з метою досліджень вивчались наступні питання: - вивчення стану галузі свинарства господарства; - ознайомлення з системою відтворення поголів’я; - аналіз кормовиробництва і годівлі різних статево-вікових груп свиней; - вплив походження на відтворювальні якосі свиноматок; - ознайомлення з механізацією технологічних операцій; - аналіз ведення племінної роботи в умовах господарства; - ветеринарно-санітарні заходи; - переробки тваринницької сировини; - ознайомлення зі станом організації та оплати праці у господарстві. Завданням досліджень було: ознайомитися з особливостями виробництва свинини в умовах господарства, на основі аналізу надати пропозиції щодо удосконалення технологічного процесу; визначити економічну ефективність запропонованих заходів. У результаті аналізу, керівництву господарства та головним зооветеринарним спеціалістам ПОП “Вікторія” надано пропозиції щодо усунення недоліків в окремих елементах технології виробництва свинини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16464
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Андрєєв.pdf981,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.