Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1652
Title: | Результаты использования казеиновой сыворотки в кормлении молодняка крупного рогатого скота Результати використання казеїнової сироватки у годівлі молодняку великої рогатої худоби. The results of using of the casein whey in feeding of young cattle. |
Authors: | Глинкова, А.М. Глінкова, А.М. Glinkova, A. |
Keywords: | крупный рогатый скот рационы казеиновая сыворотка продуктивность экономическая эффективность велика рогата худоба раціони казеїнова сироватка продуктивність економічна ефективність cattle rations casein whey productivity cost-effectiveness |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Глинкова А. М. Результаты использования казеиновой сыворотки в кормлении молодняка крупного рогатого скота / А. М. Глинкова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 39-44. |
Abstract: | Установлено, что использование раскисленной казеиновой сыворотки
способствует улучшению аппетита животных, регулированию
сахаропротеинового отношения в рационе, повышению среднесуточных
приростов, снижению затрат кормов на продукцию и ее себестоимость. Встановлено, що використання розкисленої казеїнової сироватки сприяє покращенню апетиту тварин, регулюванню цукропротеїнового відношення у раціоні, підвищенню середньодобових приростів, зниженню витрат кормів на продукцію та її собівартість. It is confirmed and established that the use of deoxidation casein whey improves the appetite of animals, sugar and protein retio management in the diet, increasing average daily gain, feed cost savings on products and production costs. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1652 |
Appears in Collections: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
глинкова.PDF | 3,77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.