Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16614
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Біліченко, Олександр Степанович | - |
dc.contributor.author | Bilichenko, Alexander | - |
dc.contributor.author | Муленко, І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-09T11:05:22Z | - |
dc.date.available | 2024-01-09T11:05:22Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Біліченко О. С., Муленко І. Сучасні напрями розвитку кейтерингу в Україні // Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників (м. Миколаїв, 19-21 квітня 2023 р.). Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 31-35. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16614 | - |
dc.description.abstract | У дослідженні розглянуто розвиток кейтерингу в Україні, наведено приклади даного напряму у гастрономічній справі; особливу увагу приділено визнаним у світі кейтиринговим фірмам Іспанії та Великобританії. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | кейтеринг | uk_UA |
dc.subject | гастрономія | uk_UA |
dc.subject | ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | кейтерингове обслуговування | uk_UA |
dc.subject | «виїзний ресторан» | uk_UA |
dc.subject | напрями кейтерингу | uk_UA |
dc.title | Сучасні напрями розвитку кейтерингу в Україні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників - 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-tez-21-04-23-31-35.pdf | 179,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.