Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16614| Назва: | Сучасні напрями розвитку кейтерингу в Україні |
| Автори: | Біліченко, Олександр Степанович Bilichenko, Alexander Муленко, І. |
| Ключові слова: | кейтеринг гастрономія ресторанна справа кейтерингове обслуговування «виїзний ресторан» напрями кейтерингу |
| Дата публікації: | 2023 |
| Бібліографічний опис: | Біліченко О. С., Муленко І. Сучасні напрями розвитку кейтерингу в Україні // Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників (м. Миколаїв, 19-21 квітня 2023 р.). Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 31-35. |
| Короткий огляд (реферат): | У дослідженні розглянуто розвиток кейтерингу в Україні, наведено приклади даного напряму у гастрономічній справі; особливу увагу приділено визнаним у світі кейтиринговим фірмам Іспанії та Великобританії. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16614 |
| Розташовується у зібраннях: | Матеріали щорічної конференції науково-педагогічних працівників - 2023 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| zbirnyk-tez-21-04-23-31-35.pdf | 179,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.