Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1663
Назва: Физико-технологические свойства шкур бычков мясных пород в условиях Степной зоны Украины
Фізико-технологічні властивості шкіри бичків м'ясних порід в умовах Степової зони України
Physical and technological properties of skin of beef bulls in the steppe zone of Ukraine.
Автори: Козырь, В.С.
Геккієв, Артур Долхатович
Геккиев, Артур Долхатович
Козир, В.С.
Геккієв, Артур Долхатович
Гогітідзе, В.В.
Kozyr, V.
Gekkiev, Artur
Gogitidze, V.
Ключові слова: порода
бычок
шкура
сырье
кожа
качество
breed
bull
skin
raw
quality
бичок
сировина
шкіра
якість
Дата публікації: 2013
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Козырь В. С. Физико-технологические свойства шкур бычков мясных пород в условиях Степной зоны Украины / В. С. Козырь, А. Д. Геккиев, В. В. Гогитидзе // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 88-92.
Короткий огляд (реферат): Исследованиями доказана возможность получения высококачественных шкур бычков мясных пород в степной зоне Украины.
Дослідженнями доведено можливість отримання високоякісної шкіри бичків м'ясних порід в степовій зоні України.
The studies have demonstrated the possibility of obtaining of high-quality skins of beef bulls in the steppe zone of Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1663
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
козир.PDF3,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.