Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1663
Назва: | Физико-технологические свойства шкур бычков мясных пород в условиях Степной зоны Украины Фізико-технологічні властивості шкіри бичків м'ясних порід в умовах Степової зони України Physical and technological properties of skin of beef bulls in the steppe zone of Ukraine. |
Автори: | Козырь, В.С. Геккієв, Артур Долхатович Геккиев, Артур Долхатович Козир, В.С. Геккієв, Артур Долхатович Гогітідзе, В.В. Kozyr, V. Gekkiev, Artur Gogitidze, V. |
Ключові слова: | порода бычок шкура сырье кожа качество breed bull skin raw quality бичок сировина шкіра якість |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Козырь В. С. Физико-технологические свойства шкур бычков мясных пород в условиях Степной зоны Украины / В. С. Козырь, А. Д. Геккиев, В. В. Гогитидзе // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 88-92. |
Короткий огляд (реферат): | Исследованиями доказана возможность получения высококачественных
шкур бычков мясных пород в степной зоне Украины. Дослідженнями доведено можливість отримання високоякісної шкіри бичків м'ясних порід в степовій зоні України. The studies have demonstrated the possibility of obtaining of high-quality skins of beef bulls in the steppe zone of Ukraine. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1663 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
козир.PDF | 3,77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.