Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1665
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назаренко, Інна Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Инна Валериевна | - |
dc.contributor.author | Nazarenko, Inna | - |
dc.date.accessioned | 2015-05-05T08:46:16Z | - |
dc.date.available | 2015-05-05T08:46:16Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Назаренко І. В. Порівняльна характеристика технології виробництва сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» / І. В. Назаренко // Вісник аграрної науки Причторномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 106-109. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1665 | - |
dc.description.abstract | Досліджено основні аспекти технології виробництва сметани за умови додавання сухого молока і без нього. Вивчено фізико-хімічні та органолептичні показники продукту. Визначено, що виробництво сметани за першим варіантом є більш економічно ефективним. | ru |
dc.description.abstract | Исследованы основные аспекты технологии производства сметаны при условии добавления сухого молока и без него. Изучены физико-химические и органолептические показатели продукта. Определено, что производство сметаны по первому варианту экономически эффективнее. | - |
dc.description.abstract | The basic aspects of the technology of sour cream if adding milk or without it are researched. The physical, chemical and organoleptic properties of the product are studied. It is determined that the production of sour cream for the first option is more effective. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | виробництво сметани | ru |
dc.subject | фізико-хімічні | ru |
dc.subject | органолептичні показники | ru |
dc.subject | cream production | ru |
dc.subject | physico-chemical | ru |
dc.subject | organoleptic properties | ru |
dc.subject | производство сметаны | ru |
dc.subject | физико-химические, органолептические показатели | ru |
dc.title | Порівняльна характеристика технології виробництва сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» | ru |
dc.title | Сравнительная характеристика технологии производства сметаны в условиях ПрАТ «Лакталис-Николаев». | - |
dc.title | Comparative characteristics of technology under sourcream pjsc «Lactalis-Mykolaiv». | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2. Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
назаренко.PDF | 3,77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.