Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1665
Назва: Порівняльна характеристика технології виробництва сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»
Сравнительная характеристика технологии производства сметаны в условиях ПрАТ «Лакталис-Николаев».
Comparative characteristics of technology under sourcream pjsc «Lactalis-Mykolaiv».
Автори: Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
Ключові слова: виробництво сметани
фізико-хімічні
органолептичні показники
cream production
physico-chemical
organoleptic properties
производство сметаны
физико-химические, органолептические показатели
Дата публікації: 2012
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Назаренко І. В. Порівняльна характеристика технології виробництва сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» / І. В. Назаренко // Вісник аграрної науки Причторномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 106-109.
Короткий огляд (реферат): Досліджено основні аспекти технології виробництва сметани за умови додавання сухого молока і без нього. Вивчено фізико-хімічні та органолептичні показники продукту. Визначено, що виробництво сметани за першим варіантом є більш економічно ефективним.
Исследованы основные аспекты технологии производства сметаны при условии добавления сухого молока и без него. Изучены физико-химические и органолептические показатели продукта. Определено, что производство сметаны по первому варианту экономически эффективнее.
The basic aspects of the technology of sour cream if adding milk or without it are researched. The physical, chemical and organoleptic properties of the product are studied. It is determined that the production of sour cream for the first option is more effective.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1665
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
назаренко.PDF3,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.