Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1666
Назва: | Використання пробіотичного препарату «Байкал ЕМ 1» при вирощуванні каченят Использование пробиотического препарата «Байкал ЭМ 1» при выращивании утят. Using probiotic «Baikal EM 1» when growing ducklings. |
Автори: | Патрєва, Людмила Семенівна Патрева, Людмила Семеновна Patreva, Ludmila |
Ключові слова: | пробіотик качки м’ясна продуктивність якість м’яса пробиотик утки мясная продуктивность качество мяса probiotic ducks meat productivity quality meat |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Патрєва Л. С. Використання пробіотичного препарату «Байкал ЕМ 1» при вирощуванні каченят / Л. С. Патрєва // Вісник аграрної науки Причторномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 110-115. |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що використання пробіотика ”Байкал ЕМ 1” при вирощуванні
каченят кросу ”Темп” до 7-тижневого віку позитивно впливає на життєздатність
та основні показники м’ясної продуктивності каченят, зменшує вміст жиру в
тушках. Установлено, что использование пробиотика «Байкал ЭМ 1» при выращивании утят кросса «Темп» до 7-недельного возраста положительно влияет на жизнеспособность и основные показатели м’ясний продуктивности утят, снижает содержание жира в тушках It is found that the use of probiotic "Baikal EM 1" in growing ducklings cross "Temp" to 7 weeks of age has a positive effect on the viability and highlights ducklings meat productivity, reduces the fat content in carcass. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1666 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2. Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
патрева.PDF | 3,77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.