Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1668
Title: Прояв гетерозису у курей на рівні різних структурних складових кросу (на прикладі кросу «хайсекс білий»)
Проявление гетерозиса у кур на уровне разных структурных составляющих кросса (на примере кросса «хайсекс белый»).
Theheterosis expression beside hens at a rate of different structured forming of cross (on example of the «hysex white» cross).
Authors: Пономаренко, Н.П.
Ponomarenko, N.
Keywords: крос
гетерозис
фінальний гібрид
племінне стадо
рівень продуктивності
кросс
финальный гибрид
племенное стадо
уровень производительности
cross
heterosis
the final hybrid breeding herd performance levels
Issue Date: 2012
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Пономаренко Н. П. Прояв гетерозису у курей на рівні різних структурних складових кросу (на прикладі кросу «хайсекс білий») / Н. П. Пономаренко // Вісник аграрної науки Причторномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 126-131.
Abstract: За результатами оцінювання курей різних структурних складових кросу „Хайсекс білий” встановлено високий рівень продуктивності за основними ознаками і визначено рівень прояву гетерозисного ефекту у батьківського і промислового стада.
По результатам оценки кур различных структурных составляющих кросса «Хайсекс белый» установлен высокий уровень продуктивности по основным признакам и определен уровень проявления гетерозисного эффекта у родительского и промышленного стада.
By results of an estimation of the hens of various structural components of «Hisex white» cross the high level of efficiency to the basic attributes is established. The level of display of heterosis effect at parental and industrial herd is determined.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1668
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
пономаренко2.PDF3,77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.