Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1670
Title: Вплив йодовмістних добавок, введених до основного раціону дійних кіз, на якість кефіру
Влияние йодосодержащих добавок, введенных в основной рацион дойных коз, на качество кефира.
The effect of iodine additives on the quality of kefir introduced to the basic ration of dairy goats.
Authors: Рижкова, Т.М.
Лівощенко, І.М.
Ливощенко, И.М.
Rizkova, T.
Livoshenko, I.
Keywords: козине молоко
йодид калію
«Еламін»
кефір
якість
козье молоко
йодид калия
«Эламин»
кефир
качество
goat milk
potassium iodide
"Elamin"
quality
Issue Date: 2012
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Рижкова Т. М. Вплив йодовмістних добавок, введених до основного раціону дійних кіз, на якість кефіру / Т. М. Рижкова, І. М. Лівощенко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 137-141.
Abstract: У статті наведено порівняльну характеристику фізико-хімічного складу козиного молока, отриманого від кіз, які додатково отримували йодовмісткі добавки, та кефіру, виготовленого на його основі Встановлено, що йодид калію та «Еламін» впливають на покращення якості дослідних партій кефіру.
В статье приведена сравнительная характеристика физико-химического состава козьего молока, полученного от коз, которые дополнительно получали йодсодержащие добавки, и кефира, изготовленного на его основе. Установлено, что йодид калия и «Еламин» влияют на улучшение качества опытной партии кефира.
Comparative description of physical and chemical composition of goat's milk, from goats, feeding which iodine additionally and kefir, made on its basis is made. It is set that iodide potassium and «Elamin» influence on the improvement of quality of experimental parties of kefir.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1670
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
рижкова.PDF3,77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.