Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16710
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКушнір, І. В.-
dc.date.accessioned2024-01-15T09:34:17Z-
dc.date.available2024-01-15T09:34:17Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationКушнір І. В. Дослідження складу харчового раціону // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2004. Вип. 1 (25), Т. 1. С. 9-17.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16710-
dc.description.abstractУ статті наводиться порівняльний аналіз складу харчування українців в 1992 та 2001 роках, а також харчового раціону населення Європейського Союзу, країн Європи та світу, в тому числі окремо груп розвинутих країн та країн, що розвиваються, в 2001 роціuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleДослідження складу харчового раціонуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 1 (25). - Т. 1.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n25v1r2004t1-10-18.pdf229,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.