Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1672
Title: | Вплив різної концентрації йоду у раціонах на показники продуктивності вівцематок та ріст ягнят у період підсису Влияние различной концентрации йода в рационах на показатели продуктивности овцематок и рост ягнят в период подсоса. Influence of different concentration of Iodine in a rations on the indexes of the productivity оf ewes and height of lambs in the suckling period. |
Authors: | Свістула, М.М. Свистула, М.М. Svistula, М. |
Keywords: | вівцематки раціон йод ягнята продуктивність овцематки рацион производительность diet iodine lambs performance |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Свістула М. М. Вплив різної концентрації йоду у раціонах на показники продуктивності вівцематок та ріст ягнят у період підсису / М. М. Свістула // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 148-152. |
Abstract: | Розглянуто питання корекції норм йоду для мериносових вівцематок
асканійської селекції. Визначено оптимальну його концентрацію у раціонах, яка
забезпечує підвищення молочності маток та збільшення інтенсивності росту
одержаного від них потомства. Рассмотрены вопросы коррекции норм йода для мериносовых овцематок асканийской селекции. Определена оптимальная его концентрация в рационах, которая обеспечивает повышение молочности маток и увеличение интенсивности роста полученного от них потомства. The questions of correction of norms of iodine for Merino ewes of Ascanian selection are considered. Its optimal concentration in rations is certain, which provides the increase of milkness of ewes and increase of intensity of height of the posterity got from them. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1672 |
Appears in Collections: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
свистула.PDF | 3,77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.