Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16781
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorMudrak, Ruslan-
dc.contributor.authorNyzhnyk, Iryna-
dc.contributor.authorLagodiienko, Volodymyr-
dc.contributor.authorЛагодієнко, В. В.-
dc.contributor.authorЛагодієнко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorLagodiienko, Nataliia-
dc.date.accessioned2024-01-17T09:09:20Z-
dc.date.available2024-01-17T09:09:20Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationMudrak, R., Nyzhnyk, I., Lagodiienko, V., & Lagodiienko, N. (2019). Impact of seasonal production on the dynamics of prices for meat and dairy products in Ukraine. TEM Journal, 8(4), 1159–1168. https://doi.org/10.18421/TEM84-08uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16781-
dc.description.abstractThere are seasonal deficits during the year in the meat and dairy product markets that lead to an increase in consumer prices. The calculated coefficient of elasticity showed that prices increase by 0.05%, with a decrease in the monthly supply volumes of meat by 1%. The calculated coefficients of elasticity indicate that the consumer price index for drinking milk, cheese and butter increases by 0.24, 0.12 and 0.13%, respectively, and with a decrease in the production of milk raw materials by 1%.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectDeficituk_UA
dc.subjectMeatuk_UA
dc.subjectMilkuk_UA
dc.subjectPricesuk_UA
dc.subjectSeasonalityuk_UA
dc.subjectGoal 17: Revitalize the global partnership for sustainable developmentuk_UA
dc.subjectPrice Transmissionuk_UA
dc.subjectMarket Integrationuk_UA
dc.subjectError Correction Modeluk_UA
dc.titleImpact of seasonal production on the dynamics of prices for meat and dairy products in Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Публікації науково-педагогічних працівників МНАУ у БД Scopus
Статті (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TEMJournalNovember2019_1159_1168.pdf467,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.