Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16781
Назва: Impact of seasonal production on the dynamics of prices for meat and dairy products in Ukraine
Автори: Mudrak, Ruslan
Nyzhnyk, Iryna
Lagodiienko, Volodymyr
Лагодієнко, В. В.
Лагодієнко, Наталія Володимирівна
Lagodiienko, Nataliia
Ключові слова: Deficit
Meat
Milk
Prices
Seasonality
Goal 17: Revitalize the global partnership for sustainable development
Price Transmission
Market Integration
Error Correction Model
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Mudrak, R., Nyzhnyk, I., Lagodiienko, V., & Lagodiienko, N. (2019). Impact of seasonal production on the dynamics of prices for meat and dairy products in Ukraine. TEM Journal, 8(4), 1159–1168. https://doi.org/10.18421/TEM84-08
Короткий огляд (реферат): There are seasonal deficits during the year in the meat and dairy product markets that lead to an increase in consumer prices. The calculated coefficient of elasticity showed that prices increase by 0.05%, with a decrease in the monthly supply volumes of meat by 1%. The calculated coefficients of elasticity indicate that the consumer price index for drinking milk, cheese and butter increases by 0.24, 0.12 and 0.13%, respectively, and with a decrease in the production of milk raw materials by 1%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16781
Розташовується у зібраннях:Публікації науково-педагогічних працівників МНАУ у БД Scopus
Статті (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TEMJournalNovember2019_1159_1168.pdf467,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.