Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16992
Назва: Ефективність виробництва яловичини у Черкаській області
Автори: Шайко, Р. С.
Дата публікації: 2004
Бібліографічний опис: Шайко Р. С. Ефективність виробництва яловичини у Черкаській області // Вісник аграрної науки Причорномор’я. 2004. Вип. 2 (26). Т. 2. С. 316-320.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16992
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2004. - Вип. 2 (26). - Т. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n26v2r2004t2-317-321.pdf228,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.