Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17061
Назва: | Технологія виробництва борошна, круп та комбікорму |
Автори: | Домарацький, Євгеній Олександрович Domaratskiy, Yevhenii |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва борошна, круп та комбікорму : методичні рекомендації для виконання практичних робіт здобувачами другого (магістерськго) рівня вищої освіти ОПП «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Є. О. Домарацький. Миколаїв, 2024. 139 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17061 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tvbkk-201-prakt-mag.pdf | 1,89 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.