Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17061
Назва: Технологія виробництва борошна, круп та комбікорму
Автори: Домарацький, Євгеній Олександрович
Domaratskiy, Yevhenii
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Технологія виробництва борошна, круп та комбікорму : методичні рекомендації для виконання практичних робіт здобувачами другого (магістерськго) рівня вищої освіти ОПП «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Є. О. Домарацький. Миколаїв, 2024. 139 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17061
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tvbkk-201-prakt-mag.pdf1,89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.