Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17288
Title: Перспективи використання й харчова цінність едамаме
Authors: Яценко, В. В.
Issue Date: 2024
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Яценко В. В. Перспективи використання й харчова цінність едамаме // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 144-148.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17288
Appears in Collections:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
144-148.pdf298,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.