Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1733
Назва: | Результати і перспективи роботи господарств корпорації «ТВАРИНПРОМ» Результаты и перспективы работы хазяйств корпорации «ТВАРИНПРОМ» The results and prospects of work of «The Zhivprom» corporation |
Автори: | Гнатюк, С. А. Gnatyuk, S. |
Ключові слова: | свинарство корпорація технологія продуктивність свиноводство корпорация технология производительность pig farming corporation technology performance |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Гнатюк С. А. Результати і перспективи роботи господарств корпорації «ТВАРИНПРОМ» / С. А. Гнатюк // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. - Вип. 2 (84), Т. 2. – С. 15-22. |
Короткий огляд (реферат): | У статті проаналізовано роботу підприємств галузі свинарства за
останні роки, а також висвітлено проблемні питання стосовно подальшого
нарощування обсягів виробництва свинини на промисловій основі в умовах
Української корпорації по виробництву м’яса на промисловій основі «Тваринпром». В статье проанализирована работа предприятий отрасли свиноводства за последние годы, а также освещены проблемные вопросы относительно дальнейшего наращивания объемов производства свинины на промышленной основе в условиях Украинской корпорации по производству мяса на промышленной основе «ТВАРИНПРОМ» The article analyzes the work of the enterprises of the pig industry in recent years, as well as highlight the problematic issues concerning further increase the volume of pork production on an industrial basis in «The Zhivprom» Ukrainian corporation of meat production. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1733 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2015. - Вип. 2 (84). - Т. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n84v2r2015t2gnatyuk.pdf | 249,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.