Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1733
Title: | Результати і перспективи роботи господарств корпорації «ТВАРИНПРОМ» Результаты и перспективы работы хазяйств корпорации «ТВАРИНПРОМ» The results and prospects of work of «The Zhivprom» corporation |
Authors: | Гнатюк, С. А. Gnatyuk, S. |
Keywords: | свинарство корпорація технологія продуктивність свиноводство корпорация технология производительность pig farming corporation technology performance |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Гнатюк С. А. Результати і перспективи роботи господарств корпорації «ТВАРИНПРОМ» / С. А. Гнатюк // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. - Вип. 2 (84), Т. 2. – С. 15-22. |
Abstract: | У статті проаналізовано роботу підприємств галузі свинарства за
останні роки, а також висвітлено проблемні питання стосовно подальшого
нарощування обсягів виробництва свинини на промисловій основі в умовах
Української корпорації по виробництву м’яса на промисловій основі «Тваринпром». В статье проанализирована работа предприятий отрасли свиноводства за последние годы, а также освещены проблемные вопросы относительно дальнейшего наращивания объемов производства свинины на промышленной основе в условиях Украинской корпорации по производству мяса на промышленной основе «ТВАРИНПРОМ» The article analyzes the work of the enterprises of the pig industry in recent years, as well as highlight the problematic issues concerning further increase the volume of pork production on an industrial basis in «The Zhivprom» Ukrainian corporation of meat production. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1733 |
Appears in Collections: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2015. - Вип. 2 (84). - Т. 2. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
n84v2r2015t2gnatyuk.pdf | 249,18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.