Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17330
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бурковська Анна Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Burkovskaia Anna, scientific director | - |
dc.contributor.author | Вершинін, М. П. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-10T11:33:23Z | - |
dc.date.available | 2024-04-10T11:33:23Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Вершинін М. П. Антикризове управління ресторанним бізнесом в контексті продовольчої безпеки країни // Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності : матеріали II Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 20-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 18-19. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17330 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Антикризове управління ресторанним бізнесом в контексті продовольчої безпеки країни | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності - 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
18-19.pdf | 251,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.