Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17330
Title: Антикризове управління ресторанним бізнесом в контексті продовольчої безпеки країни
Authors: Бурковська Анна Іванівна, науковий керівник
Burkovskaia Anna, scientific director
Вершинін, М. П.
Issue Date: 2024
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Вершинін М. П. Антикризове управління ресторанним бізнесом в контексті продовольчої безпеки країни // Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності : матеріали II Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 20-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 18-19.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17330
Appears in Collections:Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності - 2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18-19.pdf251,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.