Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17330
Title: | Антикризове управління ресторанним бізнесом в контексті продовольчої безпеки країни |
Authors: | Бурковська Анна Іванівна, науковий керівник Burkovskaia Anna, scientific director Вершинін, М. П. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Вершинін М. П. Антикризове управління ресторанним бізнесом в контексті продовольчої безпеки країни // Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності : матеріали II Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 20-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 18-19. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17330 |
Appears in Collections: | Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності - 2024 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.