Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17376
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБурковська, Анна Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorBurkovskaia, Anna, scientific director-
dc.contributor.authorВершинін, М.-
dc.date.accessioned2024-04-16T07:44:43Z-
dc.date.available2024-04-16T07:44:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВершинін М. Моделі управління ресторанним господарством в контексті продовольчої безпеки. Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Полтава, 28-29 березня 2024 р.). Полтава, 2024. С. 829-830.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17376-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМоделі управління ресторанним господарством в контексті продовольчої безпекиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
829-830.pdf522,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.