Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17376
Title: Моделі управління ресторанним господарством в контексті продовольчої безпеки
Authors: Бурковська, Анна Іванівна, науковий керівник
Burkovskaia, Anna, scientific director
Вершинін, М.
Issue Date: 2024
Citation: Вершинін М. Моделі управління ресторанним господарством в контексті продовольчої безпеки. Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Полтава, 28-29 березня 2024 р.). Полтава, 2024. С. 829-830.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17376
Appears in Collections:Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
829-830.pdf522,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.