Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17456Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Калиниченко, Галина Іванівна | - |
| dc.contributor.author | Kalinichenko, Galina | - |
| dc.date.accessioned | 2024-04-26T06:23:57Z | - |
| dc.date.available | 2024-04-26T06:23:57Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції свинарства : робочий зошит для виконання лабораторно-практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва спеціальності 204 – «ТВППТ» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. І. Калиниченко. Миклаїв : МНАУ, 2024. 99 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17456 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Технологія виробництва продукції свинарства | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| TVPS-rz-204-bak-2024.pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.