Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17456
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorKalinichenko, Galina-
dc.date.accessioned2024-04-26T06:23:57Z-
dc.date.available2024-04-26T06:23:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції свинарства : робочий зошит для виконання лабораторно-практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва спеціальності 204 – «ТВППТ» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. І. Калиниченко. Миклаїв : МНАУ, 2024. 99 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17456-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції свинарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TVPS-rz-204-bak-2024.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.