Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17456
Title: Технологія виробництва продукції свинарства
Authors: Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Issue Date: 2024
Citation: Технологія виробництва продукції свинарства : робочий зошит для виконання лабораторно-практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва спеціальності 204 – «ТВППТ» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. І. Калиниченко. Миклаїв : МНАУ, 2024. 99 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17456
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TVPS-rz-204-bak-2024.pdf1,24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.