Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17513
Title: | Послуга, як детермінанта конкурентоспроможності готельно-ресторанного підприємства в умовах нестабільності |
Authors: | Гуштан, Тетяна |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Гуштан Т. Послуга, як детермінанта конкурентоспроможності готельно-ресторанного підприємства в умовах нестабільності. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 8-9. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17513 |
Appears in Collections: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2024 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
grtb-2024-8-9.pdf | 261,44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.