Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17527
Title: Концептуальні засади впровадження системи екологічного менеджменту в діяльність підприємств готельно-ресторанної індустрії
Authors: Сухорукова, Анна Леонідівна
Sukhorukova, Anna
Issue Date: 2024
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Сухорукова А. Концептуальні засади впровадження системи екологічного менеджменту в діяльність підприємств готельно-ресторанної індустрії. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 34-36.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17527
Appears in Collections:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
grtb-2024-34-36.pdf272,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.