Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17527
Title: | Концептуальні засади впровадження системи екологічного менеджменту в діяльність підприємств готельно-ресторанної індустрії |
Authors: | Сухорукова, Анна Леонідівна Sukhorukova, Anna |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Сухорукова А. Концептуальні засади впровадження системи екологічного менеджменту в діяльність підприємств готельно-ресторанної індустрії. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 34-36. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17527 |
Appears in Collections: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2024 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
grtb-2024-34-36.pdf | 272,23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.