Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17543
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондар, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorBondar, Alla-
dc.date.accessioned2024-05-07T16:59:07Z-
dc.date.available2024-05-07T16:59:07Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПат. 155901 Україна, МПК A23L13/00 (2024.01). Спосіб приготування начинки для дієтичних вареників / А. О. Бондар. № u202304327 ; заяв. 13.09.2023 ; опубл. 17.04.2024, Бюл. № 16.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17543-
dc.description.abstractСпосіб приготування начинки для дієтичних вареників включає очищення мускатного гарбуза, далі його натирають на тертушці для овочів, додають цукор, змішують, залишають на 30 хвилин, після чого віджимають, родзинки заливають окропом на 15 хвилин, відкидають на сито та просушують. Далі складові начинки у співвідношенні, г: мускатний гарбуз - 170, родзинки - 70, та цукор пісок - 0,05, ретельно змішують.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleСпосіб приготування начинки для дієтичних варениківuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
155901.pdf147,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.