Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17543
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бондар, Алла Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Bondar, Alla | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-07T16:59:07Z | - |
dc.date.available | 2024-05-07T16:59:07Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Пат. 155901 Україна, МПК A23L13/00 (2024.01). Спосіб приготування начинки для дієтичних вареників / А. О. Бондар. № u202304327 ; заяв. 13.09.2023 ; опубл. 17.04.2024, Бюл. № 16. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17543 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування начинки для дієтичних вареників включає очищення мускатного гарбуза, далі його натирають на тертушці для овочів, додають цукор, змішують, залишають на 30 хвилин, після чого віджимають, родзинки заливають окропом на 15 хвилин, відкидають на сито та просушують. Далі складові начинки у співвідношенні, г: мускатний гарбуз - 170, родзинки - 70, та цукор пісок - 0,05, ретельно змішують. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Спосіб приготування начинки для дієтичних вареників | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
155901.pdf | 147,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.